Skip to the content

MGK i Sønderborg

Til MGK-elever: Velkomstmøde mandag 15.8 kl. 16.00 i salen.

MGK (Musikalsk Grundkursus) er et tilbud til dig, som vil arbejde virkelig seriøst med din musik, og samtidig blive en del af talentmiljøet på Sønderborg Musikskole og MGK Syd. MGK i Sønderborg tilbyder et 3-4 årigt forløb, som forbereder dig på at søge ind på en videregående musikuddannelse. Uddannelsen er et tilbud til unge i alderen 14-25 år.

Læs mere om optagelsesprøven her

MGK i Sønderborg er en del af MGK Syd, der har hovedcenter i Kolding. De enkelte afdelinger af MGK Syd finder du i Kolding, Esbjerg og Sønderborg.

Vi kan tilbyde et inspirerende musikmiljø i det stemningsfulde Musikhus på Skovvej. Her møder man masser af engagerede unge musikere, som alle ønsker at fordybe og dygtiggøre sig inden for sang eller musik.

MGK i Sønderborg tilbyder to linier

  • Klassisk
  • Rytmisk 

Undervisningen på MGK er gratis. Uddannelsen er ikke SU-berettiget.

Der optages ca. 32 elever pr. år i hele MGK Syd. Elever som ikke stiler mod en professionel uddannelse, kan på lige fod med øvrige ansøgere søge optagelse. 

Vil du vide mere om MGK, så kontakt MGK-koordinator Ole Mouritsen eller musikskoleleder Allan Ørslev. 

Kontaktpersoner

Ole Mouritsen

MGK koordinator
olmo@sonderborg.dk 
Tlf: 28 93 43 77

Allan Ørslev

Musikskoleleder
alrs@sonderborg.dk  
Tlf.: 21 57 49 87

Tilbud lige nu: 5 prøvegange for 250 kr.

Tilmeld dig her

Har du lyst til at synge, danse, lave kunst eller spille et instrument? Få en gratis prøvegang eller vælg 5 gange for 250 kr. Tilmeld dig og så kontakter vi dig, så snart der er plads!