Skip to the content

Gentilmeldingen til sæson 2020-21 er nu åben

Går du til undervisning, eller står du på vente- eller orlovs listen, skal du senest DATO 2020 gentilmelde dig hertil. Dette gælder alle elever, der er blevet meldt ind inden den 1. april 2020. 

Hvis du ønsker at fortsætte med dine undervisningstilbud efter sommerferien, skal du logge på vores system SpeedAdmin og gentilmelde dig til dine undervisningstilbud igen. Hvis du fortsat ønsker at stå på venteliste til et eller flere af vores undervisningstilbud, skal vi også bede dig om at gentilmelde dig til ventelisten. 

Hvordan gentilmelder jeg mig?

Log ind via elevlogin ovenfor

Du logger ind ved at bruge din nuværende adgangskode eller ved at logge på med NemLogin (NemID) KLIKKE HER 


Ønsker du at holde orlov i sæson 2020/21?
Hvis du ønsker at holde orlov, skal du aktivt gentilmelde dig med ønske om orlov – herefter kontakter vi dig igen om et års tid. Hvis du allerede er registreret som orlovselev og ønsker at fortsætte hermed, skal du sende os en email til musikskolen@sonderborg.dk med din begrundelse herfor. 

Frist
Vi skal have din gentilmelding senest d. DATO, hvis du vil være sikker på at beholde din plads på ventelisten eller til undervisning.

 

Tilbud lige nu: 5 prøvegange for 250 kr.

Tilmeld dig her

Har du lyst til at synge, danse, lave kunst eller spille et instrument? Få en gratis prøvegang eller vælg 5 gange for 250 kr. Tilmeld dig og så kontakter vi dig, så snart der er plads!