Skip to the content

Husk at gentilmelde dig til sæson 2022-23

Går du til undervisning, eller står du på vente- eller orlovs listen, skal du senest d. 23. maj 2022 gentilmelde dig dit fag. Det gælder alle elever, der er blevet meldt til før den 1. april 2022. Er du under 18 år skal din mor eller far gentilmelde dig. 

Hvordan gentilmelder jeg mig?

Klik på "Elev Login" i øverste højre side af hjemmesiden eller klik her

Du kan logge ind med NemID, UniLogin eller ved hjælp af brugernavn & kodeord. 

Når du er logget på, skal du klikke på "Gentilmelding" under feltet "Elev funktioner".

Nu får du nogle valgmuligheder: 

"Fortsæt" er valgt på forhånd, så hvis du ønsker at fortsætte dit fag skal du blot klikke på "Fuldfør tilmelding" nederst til højre.

Hvis du ønsker at stoppe til dit fag skal du klikke på "Frameld". Nu bliver knappen rød. Afslut med at klikke på "Fuldfør tilmelding". 

Klik på "Andre muligheder" hvis du vil have undervisning i længere eller kortere tid i næste sæson eller hvis du ønsker at holde orlov i næste sæson. Afslut med "Gem" og "Fuldfør tilmelding"

Klik på "Tilføj flere fag" hvis du ønsker at have flere eller andre fag. Afslut med "Fuldfør tilmelding"

Derefter skal vi bede dig acceptere vores betingelser samt tjekke at dine kontaktoplysninger er opdateret. Endelig skal du svare på om vi må sende dig nyheder og om vi må bruge fotos af dig på musikskolens hjemmeside, foldere etc. 


Billedet viser en elev, der 1) holder orlov til sang, solo 20 min (og derfor er på venteliste) og 2) går til klaver, solo 30 min. Da eleven holder orlov i nuværende sæson kan eleven vælge at genoptage sit sangfag i næste sæson ved at vælge "Fortsæt". Hvis han vælger "Frameld" sletter han sin ventelisteplads og har dermed valg ikke at ville gå til sang i næste sæson. Hvis eleven fortsat ønsker orlov skal han skrive til musikskolen@sonderborg.dk med en begrundelse. 

Ønsker du at holde orlov i sæson 2022/23?
Hvis du ønsker at holde orlov, skal du klikke på "Rediger" i gentilmelding. I kommentarfeltet skal du skrive hvorfor du vil holde orlov. Herefter kontakter vi dig igen om et års tid. Hvis du allerede er registreret som orlovselev og ønsker at fortsætte med at holde orlov, skal du sende os en email til musikskolen@sonderborg.dk med din begrundelse herfor senest d. 23. maj 2022. Vær opmærksom på reglerne: Der gives kun orlov til elever som enten skal på efterskoleophold eller på længerevarende udlandsrejse i den kommende sæson.  

Frist
Vi skal have din gentilmelding senest d. 23. maj 2022, hvis du vil være sikker på at beholde din plads på ventelisten eller til undervisning.

Har du brug for hjælp?
Kontakt os på musikskolen@sonderborg.dk eller ring på 8872 4228.

Tilbud lige nu: 5 prøvegange for 250 kr.

Tilmeld dig her

Har du lyst til at synge, danse, lave kunst eller spille et instrument? Få en gratis prøvegang eller vælg 5 gange for 250 kr. Tilmeld dig og så kontakter vi dig, så snart der er plads!