Skip to the content

Husk at melde afbud

Er du (elev) forhindret i at møde til undervisningen, så beder vi dig om at give din lærer besked om at du ikke kommer - gerne i god tid. Undervisningen efterlæses ikke.

Hvis din lærer er forhindret i at undervise, bestræber vi os på at give dig besked om aflysningen i god tid. Undervisningen efterlæses, dog ikke i tilfælde af sygdom eller omsorgsdag/seniordag. 

Læreren kan aflyse op til tre gange uden refusion i brugerbetalingen, to gange ved holdundervisning. Aflysninger ud over disse refunderes. Bemærk også at eleverne deltager gratis i andre aktiviteter.

Ved sæsonafslutningen bliver der opgjort om der er balance mellem de lovede antal undervisningsgange og elevbetalingen. Er der opkrævet mere elevbetaling end vi har kunnet yde undervisning for, sker der sædvanligvis en tilbagebetaling efter gældende retningslinjer.

Tilbud lige nu: 5 prøvegange for 250 kr.

Tilmeld dig her

Har du lyst til at synge, danse, lave kunst eller spille et instrument? Få en gratis prøvegang eller vælg 5 gange for 250 kr. Tilmeld dig og så kontakter vi dig, så snart der er plads!