Skip to the content

Krav om mundbind fra d. 29/10-2020

Til alle elever/forældre og brugere af musikskolen,

Fra torsdag den 29. oktober 2020 er det påkrævet at personer på 12 år og derover skal bære mundbind eller visir ved besøg på indendørs kulturinstitutioner (Musikskolen inkl. decentrale undervisningssteder). Kravet om brug af mundbind eller visir gælder både elever, forældre, kunder, besøgende, tilskuere samt personale tilknyttet den pågældende kulturinstitution.

Kravet om brug af mundbind eller visir gælder ikke, når man sidder ned eller hvis mundbind eller visir ikke kan bæres grundet aktivitetens natur.

Kravet om brug af mundbind eller visir gælder desuden ikke for optrædende og udøvere m.v. under en kultur- eller idrætsaktivitet. Kravet gælder dog både før og efter optræden og udøvelse mv.

I praksis betyder det, at man skal bære mundbind eller visir, når man ankommer til musikskolen og bevæger sig rundt på musikskolen. Der er ikke krav om at bære mundbind, når man modtager undervisning i et undervisningslokale.

Vedr. Rytmik:

Sammen med børn og unge op til 21 år må der deltage de nødvendige voksne over 21 til at afvikle arrangementet forsvarligt. Dvs. børn og forældre må deltage i rytmik, som de plejer.

Vedr. Orkester, ballet, APA og koncerter

Hvis udøverne og deltagerne er op til 21 år, må der være op til 50 personer til stede. Der må desuden deltage de nødvendige voksne over 21 år til at afvikle arrangementet forsvarligt. Reglen om 50 pers. skal naturligvis ses i relation til retningslinjer om plads og afstand.

Vedr. ophold i foyeren

Der må fra mandag den 26. oktober max. være 10 personer samlet i foyeren. De skal desuden bære mundbind eller visir og holde den fornødne afstand.

Musikskoler betegnes som en foreningsaktivitet, og retter sig derfor efter Kulturministeriets retningslinjer.

Se også anbefalingerne fra Danske Kultur- og Musikskoler:

Musikskoleleder Allan Ørslev, alrs@sonderborg.dk

Souschef Tina Regelsen, treg@sonderborg.dk

Tilbud lige nu: 5 prøvegange for 250 kr.

Tilmeld dig her

Har du lyst til at synge, danse, lave kunst eller spille et instrument? Få en gratis prøvegang eller vælg 5 gange for 250 kr. Tilmeld dig og så kontakter vi dig, så snart der er plads!