Skip to the content

Kontaktpersoner

Vokallinjen ledes af Malene Birk Olsen og Ole Mouritsen. Begge er med omkring vokalgruppen og sangskrivning. Soloundervisningen i sang varetages af musikskolens sanglærere, hvoriblandt Malene er én af dem.

Malene Birk Olsen er uddannet sanger ved Complete Vocal Institute i København. Hun har de sidste mange år været en aktiv del af gospelmusikken i Sønderborg, hvor hun blandt andet har været korleder for et teenagekor og solist i koncertkoret. Malene har medvirket på flere cd´er som solist og korsanger. Hun optræder desuden flere steder som solist rundt omkring i lokalmiljøet i Sønderborg.  Malene underviser i rytmisk solosang, på MA og nu også på Vokallinjen på Sønderborg Musikskole. Hun er også uddannet lærer og underviser i musik i folkeskolen.

Ole Mouritsen er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium med en Almen Musiklærereksamen (AM). Har siden 2015 været ansat på Sønderborg Musikskole som underviser i rytmisk klaver og musikteori/hørelære og som koordinator for skolens rytmiske talentarbejde. Desuden kirkemusiker ved Bjolderup og Uge Kirker. Ole har tidligere arbejdet som musiklærer på en efterskole og en højskole og været korleder for Saint Michael Voices, Fredericia, samt ved korstævner og gospelworkshops.

Malene Birk Olsen

Malene Birk Olsen
Tlf. 31 48 28 06  
maon@sonderborg.dk

Ole Mouritsen

Ole Mouritsen
Tlf. 28 93 43 77 
olmo@sonderborg.dk

Tilbud lige nu: 5 prøvegange for 250 kr.

Tilmeld dig her

Har du lyst til at synge, danse, lave kunst eller spille et instrument? Få en gratis prøvegang eller vælg 5 gange for 250 kr. Tilmeld dig og så kontakter vi dig, så snart der er plads!