Skip to the content

Kontaktpersoner

Vokallinjen ledes af Anna Emmeluth og Ole Mouritsen. Begge er med omkring vokalgruppen og sangskrivning. Soloundervisningen i sang varetages af Anna.

Anna Emmeluth er uddannet sanger ved Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg. Anna underviser i rytmisk solosang på alle niveauer på Sønderborg Musikskole og arbejder også med egne musikalske projekter som solist og komponist. Derudover har hun arbejdet som sangunderviser og korleder i både Esbjerg og København. Hendes fokuspunkter er at udvikle sangernes musikalitet, selvstændighed, evne til at lytte og tekniske evner. 

Ole Mouritsen er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium med en Almen Musiklærereksamen (AM). Har siden 2015 været ansat på Sønderborg Musikskole som underviser i rytmisk klaver og musikteori/hørelære og som koordinator for skolens rytmiske talentarbejde. Desuden kirkemusiker ved Bjolderup og Uge Kirker. Ole har tidligere arbejdet som musiklærer på en efterskole og en højskole og været korleder for Saint Michael Voices, Fredericia, samt ved korstævner og gospelworkshops.

Anna Emmeluth

Anna Krunderup Emmeluth
Tlf. 61 75 49 43  
anem@sonderborg.dk

Ole Mouritsen

Ole Mouritsen
Tlf. 28 93 43 77 
olmo@sonderborg.dk

Tilbud lige nu: 5 prøvegange for 250 kr.

Tilmeld dig her

Har du lyst til at synge, danse, lave kunst eller spille et instrument? Få en gratis prøvegang eller vælg 5 gange for 250 kr. Tilmeld dig og så kontakter vi dig, så snart der er plads!