Skip to the content

Optagelse på PAS

For at komme med som elev i Performance Akademi Sønderborg (PAS), skal du: 

 • være mellem 13-15 og 15-22 år
 • have et højt niveau inden for sang, dans og teater
 • bestå optagelsesprøven til PAS

Vil du være en del af PAS-holdet, så tilmeld dig optagelsesprøven ved at sende en mail til Marianne Nielsen på mmnl@sonderborg.dk

Ring evt. til Marianne på tlf. 26 85 51 83, hvis du har spørgsmål.

Prøven består af tre dele

 1. Du skal fremføre en tekst, monolog eller dialog 
  Teksten, monologen, dialogen, digtet eller historien må max vare 3 min. (Hvis det er en dialog, skal du selv medbringe en ven eller lign., der siger de øvrige replikker)
 2. Du skal synge en sang
  Du skal synge en sang med eller uden akkompagnement. Medbring gerne mobil/iPod/iPad/computer eller cd med musikken. Hvis du ønsker akkompagnement, er det vigtigt at du sender titlen på sangen til Marianne mmnl@sonderborg.dk i god tid inden.
 3. Du skal danse
  A) Du fremfører selv en dans, som du har øvet hjemmefra. Du medbringer selv musik på mobil/IPod /Ipad/computer eller cd. Dansen må max vare 3 min. Den må også være kortere.
  B) Vi sørger for at en danselærer (koreograf) viser en koreografi på stedet. Vær derfor hensigtsmæssigt og kropsnært påklædt.

Vær i øvrigt opmærksom på, at undervisningen på PAS bygger på studieordningen for SGK, det scenekunstneriske grundkursus. Du kan læse studieordningen her

Kontakt

Marianne Müller Nielsen, Tlf: 26 85 51 83

E-mail: mmnl@sonderborg.dk

Tjek PAS ud på facebook her

Tilmeld dig APA eller Junior APA her!

Sang, dans, drama og teatersport på scenen. Lyder det som noget for dig? Så tilmeld dig Als Performance Akademi, hvis du er 13-22 år eller Junior APA hvis du er 8-12 år!