Velkommen til Sønderjyllands Danseakademi

Vi er stolte af at kunne præsentere landsdelens eneste skole for klassisk ballet.

Skolen har godt 100 elever i alderen 6 - 16 år og top-professionel undervisning under ledelse af den tidligere kongelige balletdanserinde, Melissa Mathies.

Hos os går man som regel på et hold én gang om ugen, mens erfarne- og eliteelever kan gå på flere hold. Skolen samarbejder desuden med Den Kongelige Balletskole for at tilbyde de mest talentfulde elever den optimale undervisning.

Dans er en kropslig udtryksform, der giver alle mulighed for at føle og vise, hvordan man har det fra hjertet og ud i tåspidserne. Har du lyst til at udforske dansens verden, så læs mere her på siden om hvordan du kommer i gang.

Velkommen i dansens verden!

Prøvetime for nye elever

Hvert år er det muligt at komme til en gratis prøvetime hos Sønderjyllands Danseakademi.

I 2017 foregår prøvetimen i maj måned:

 Prøvetime for 0. kl. - 3. kl.


 31. maj 2017
 kl. 15-16  


Går du i 4. klasse eller mere kan du få en prøvetime på et af de eksisterende ballethold indtil sæsonen slutter d. 18. maj.

Prøvetimen er en introduktion til ballet for 0.-3. klasse. Her kan du få lov til at prøve at danse lidt og mærke på egen krop, om det nu er, som man havde forventet.

Eneste krav er, at du er begyndt eller skal begynde i skole (0. kl.) efter sommerferien.

Timerne foregår på Balletskolen på Kirke Allé 9 i Sønderborg (Reimer Skolen). Se kort

Kom gerne i almindeligt gymnastiktøj og evt. bløde gymnastiksko eller -sokker. Husk, at håret skal være sat op. Det er altså ikke nødvendigt at købe ballettøj og -sko, vent hellere og få lidt vejledning til at købe det helt rigtige.

Alle kan tilmelde sig. Hvis der er rift om pladserne, giver vi fortrinsret til elever, der allerede står på venteliste til den kommende sæson. Pladserne tildeles efter tilmeldingsdato.

Du kan tilmelde dig til prøvetimen her (via Sønderborg Musikskole). Hvis du allerede er registreret i Musikskolen, så tilmeld dig i stedet via mail til musikskolen@sonderborg.dk.

Sønderjyllands Danseakademi | Kirke Allé 9 | 6400 Sønderborg | T 8872 4228 | E musikskolen@sonderborg.dk